Missie DoDok Spelreizen

DoDok Spelreizen produceert en verkoopt reizen op maat en complete pakketreizen aan echte reisliefhebbers. Bij ons staan kwaliteit, klantgerichtheid, beleving, kostprijs en maatschappelijke betrokkenheid centraal. Het type reis wat wij bieden is binnen en buiten de Europese grenzen uniek. De beleving, vanaf het moment van boeken tot het afsluiten van de reis, is zeer belangrijk. Wij zijn ons hier van bewust en doen alles wat binnen ons vermogen ligt om deze beleving voor de volle 100% waar te maken. Daarnaast garanderen wij, door de juiste afspraken te maken met samenwerkende partijen, reizen van topkwaliteit voor een zeer goede prijs aan te bieden, waarbij wij klantgerichtheid nooit uit het oog verliezen.

Maatschappelijke betrokkenheid zal de komende jaren meer en meer verweven raken in ons beleid. Daarom geven wij zo veel mogelijk ‘locals’ de kans werkzaam te zijn tijdens onze reizen. Ook proberen wij met een deel van onze winst lokale projecten te ondersteunen in het land van bestemming.

Visie DoDok Spelreizen

DoDok Spelreizen has a dream! Om binnen afzienbare tijd een uitgebreid assortiment aan complete pakketreizen, in verschillende landen, te presenteren. Deze reizen zullen uiteenlopen van varianten op ‘Wie is de Mol’ tot de ultieme groepsreis. Door de juiste beleving toe te voegen aan het type reis, gecombineerd met de landen van bestemming en hun lokale bevolking, wordt een onvergetelijke kwaliteitsreis aangeboden voor een eerlijke prijs.

Met deze eerlijke prijs zorgen wij ervoor dat er geld beschikbaar komt voor lokale instanties. Zowel DoDok Spelreizen als onze klanten dragen daar een actief steentje aan bij. Waarom wij kunnen zeggen klantgerichtheid nooit uit het oog te verliezen? Omdat wij zorgen dat jij krijgt waar jij voor betaalt!

Slogan DoDok Spelreizen

‘Voor de volle 100% beleving op reis!’