Spelreis ‘El Mentiroso’ Gambia –  ‘Wie is de mol?’

El Mentiroso is de leukste reality spelreis buiten Europa! Een reis naar Afrika waar in het lachende Gambia het spel ‘El Mentiroso’ zal worden gespeeld. Een variant van het populaire tv-programma ‘Wie is de Mol’!

Durf jij het aan? Jij en negen andere kandidaten. Complotten. Spanning. Wat is jouw aanpak om tijdens deze spelreis ‘El Mentiroso’ te ontmaskeren?

Een reis met een groep vrienden, bekenden of juist met mensen die je niet kent! Deze spelreis voert je via de populaire badplaats Kololi naar de visafslag van Tanji, de markten in Brikama en Soma, het koloniale Georgetown en diverse nationale parken, waaronder ook die van buurland Senegal.

Vanaf de eerste ontmoeting met je medekandidaten heerst er spanning. Wie is ‘El Mentiroso’?
Wie speelt het spel het best? Het slimst? Het snelst? Bepaal je tactiek! Spek jij de pot wel of juist niet? Wie maakt zich het meest verdacht? Tijdens deze spelreis maak je géén kans vroegtijdig te worden geëlimineerd.

Kies jij tijdens een test voor de ‘verkeerde persoon’? Verander je tactiek om alsnog te kunnen winnen!

Iedereen volbrengt de volledige reis en op de laatste dag, dag tien, wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar behaalt tijdens de testen het snelst de meeste punten en gaat er met de verdiende pot vandoor (mogelijk tot € 200,-). Met de winnaar, wordt dus ook ‘El Mentiroso’ ontmaskerd.
‘El Mentiroso’ speelt dit spel niet alleen omdat hij of zij ervan houdt om mensen te misleiden, maar ‘El Mentiroso’ strijdt tevens voor een Gambiaans project naar keuze waaraan het ‘niet verdiende geld’ wordt gedoneerd. Help je er ook de lokale bevolking nog mee!

Vraag het inschrijfformulier op via info@dodokspelreizen.nl en zorg dat JIJ één van de deelnemers bent van deze unieke ervaring.

Deze reis wordt momenteel alleen op aanvraag aangeboden.

De reis staat bekend om list en bedrog, maar ook om nieuwe vriendschappen!

Durf jij deze spelreis aan?

Spelreis El Mentiroso Gambia boeken

Ga voor het boeken van de spelreis El Mentiroso Gambia snel door naar onze contactpagina!

 

Wil je liever verder weg? Bekijk de Nicaragua spelreis!

 

El Mentiroso Mol