Spelreis ‘El Mentiroso’ Ierland – ‘Wie is de Mol?’

El Mentiroso is de leukste reality spelreis binnen Europa! Een reis naar Dublin waar in het mooie Ierland tijdens je verblijf het spel ‘El Mentiroso’ zal worden gespeeld. Een variant van het geniale ‘Wie is de Mol’!

Durf jij het aan? Jij en negen andere kandidaten. Complotten. Spanning. Wat is jouw aanpak om
‘El Mentiroso’ te ontmaskeren?
Spelreis Ierland
Een reis met een groep vrienden, bekenden of juist met mensen die je niet kent! Deze reis voert je via Dublin naar het levendige Cork. Vanuit daar volgen de steden Tralee, Limerick en eindigt weer terug in de hoofdstad.

Vanaf de eerste ontmoeting met je medekandidaten heerst er spanning. Wie zou ‘El Mentiroso’ kunnen zijn? Wie speelt het spel het best? Het slimst? Bepaal je tactiek! Spek jij de pot wel of juist niet? Wie maakt zich het meest verdacht? Tijdens dit spel maak je géén kans vroegtijdig te worden geëlimineerd.

Kies jij tijdens een executie voor de ‘verkeerde persoon’? Verander je tactiek om dan alsnog te kunnen winnen!

Iedereen volbrengt dus de volledige reis en pas na twintig spellen wordt de winnaar bekend gemaakt!  De winnaar behaalt tijdens de executies het snelst de meeste punten en ontmaskert zo dus ook ‘El Mentiroso’ die het spel heeft geprobeerd te saboteren. De winnaar gaat wél aan de haal met de tot dan toe verdiende pot (mogelijk € 200,-) waarvan het door de groep niet verzamelde bedrag wordt gedoneerd aan een project in Ierland naar vrije keus van ‘El Mentiroso’.

Spelreis IerlandVraag het inschrijfformulier op via info@dodokspelreizen.nl en zorg dat JIJ een van de deelnemers bent van deze unieke ervaring! Voor € 1299,- boek jij deze onvergetelijke reis die wij kunnen aanbieden voor 2019 maar zonder geplande vertrekdata. Let op 10 aanmeldingen is het maximale aantal personen waarmee zal worden vertrokken voor deze unieke belevenis!

Dan heb je de vlucht met bagage, het vervoer, alle hotels en hostels (inclusief ontbijt) plus alle spellen en excursies reeds betaald. Kosten voor lunch, diner en een drankje zijn nog voor eigen rekening. Reken op een gemiddeld bedrag van zo’n €200,- per persoon per reis.

De reis staat bekend om list en bedrog, maar ook om nieuwe vriendschappen!

Durf jij het avontuur aan?

Ben jij El Mentiroso?

 

Spelreis El Mentiroso Ierland boeken

Ga voor het boeken van de spelreis El Mentiroso Ierland snel door naar onze contactpagina!

 

Liever Spaans spreken? Bekijk de Spanje of Nicaragua spelreis!

El Mentiroso Mol