Spelreis ‘El Mentiroso’ Nicaragua – ‘Wie is de Mol?’

El Mentiroso is de leukste reality spelreis buiten Europa! Een reis naar Midden-Amerika waar in het betoverende Nicaragua tijdens je verblijf het spel ‘El Mentiroso’ zal worden gespeeld. Een variant van het geniale ‘Wie is de Mol’!

Durf jij het aan? Jij en negen andere kandidaten. Complotten. Spanning. Wat is jouw aanpak omSpelreis Nicaragua bussen Matagalpa
‘El Mentiroso’ te ontmaskeren?

Een reis met een groep vrienden, bekenden of juist met mensen die je niet kent! Deze spelreis voert je via de hoofdstad Managua naar Isla de Ometepe. Vanuit daar bezoek je de steden Granada, Léon en Matagalpa.

Vanaf de eerste ontmoeting met je medekandidaten heerst er spanning. Wie zou ‘El Mentiroso’ kunnen zijn? Wie speelt het spel het best? Het slimst? Bepaal je tactiek! Spek jij de pot wel of juist niet? Wie maakt zich het meest verdacht? Tijdens dit spel maak je géén kans vroegtijdig te worden geëlimineerd.

Kies jij tijdens een executie voor de ‘verkeerde persoon’? Verander je tactiek om dan alsnog te kunnen winnen!

Iedereen volbrengt dus de volledige reis en pas na twintig spellen wordt de winnaar bekend gemaakt!  De winnaar behaalt tijdens de executies het snelst de meeste punten en ontmaskert zo dus ook ‘El Mentiroso’ die het spel heeft geprobeerd te saboteren. De winnaar gaat wél aan de haal met de tot dan toe verdiende pot (mogelijk € 200,-) waarvan het door de groep niet verzamelde bedrag wordt gedoneerd aan een project in Nicaragua naar vrije keus van ‘El Mentiroso’.

Spelreis Nicaragua Ometepe Ojo AguaVraag het inschrijfformulier op via info@dodokspelreizen.nl en zorg dat JIJ een van de deelnemers bent van deze unieke ervaring! Deze reis wordt momenteel alleen op aanvraag aangeboden.

Dan heb je de vlucht met bagage, het vervoer, alle hotels en hostels (inclusief ontbijt) plus alle spellen en excursies reeds betaald. Kosten voor lunch, diner en een drankje zijn nog voor eigen rekening. Gezien Nicaragua vergeleken bij Nederland spotgoedkoop is kun je rekenen op een gemiddeld bedrag van zo’n €200,- per reis.

De reis staat bekend om list en bedrog, maar ook om nieuwe vriendschappen!

Durf jij het avontuur aan?

 

Spelreis El Mentiroso Nicaragua boeken

Ga voor het boeken van de spelreis El Mentiroso Nicaragua snel door naar onze contactpagina!

 

Wel Spaans spreken maar liever niet zo ver vliegen? Bekijk de Spanje spelreis!

 

El Mentiroso Mol