Spelweekend El Mentiroso – ‘Wie is de mol?’ in Wenen

Spelweekend El Mentiroso is er nu ook in Wenen! Naast complete spelreizen van El Mentiroso, kun je nu ook een weekendje ‘Wie is de Mol?’ spelen. Een spannend spelweekend Wenen met een stel vrienden, collega’s of juist met mensen die je niet kent.

Durf jij het aan? Jij en vijf andere kandidaten. Complotten. Spanning. Wat is jouw aanpak om tijdens dit weekend El Mentiroso te ontmaskeren?

Tijdens dit spelweekend word je rondgeleid door de stad, breng je een bezoek aan een van de belangrijkste culturele erfgoederen van Oostenrijk, Paleis Schönbrunn en de bekende Naschmarkt. Je verblijft in het 3-sterrenhotel Austria Trend Hotel Messe, vlakbij het Prater Park, net buiten het stadscentrum.

Spelweekend El Mentiroso Wenen Hotel MesseVanaf de eerste ontmoeting met je medekandidaten heerst er spanning. Wie is El Mentiroso?
Wie speelt het spel het best? Het slimst? Het snelst? Bepaal je tactiek! Spek je de pot wel of juist niet? Wie maakt zich het meest verdacht? Tijdens dit spelweekend maak je géén kans vroegtijdig te worden geëlimineerd.

Kies je tijdens een test voor de ‘verkeerde persoon’? Verander je tactiek om alsnog te kunnen winnen!

Op vrijdag vlieg je met je medekandidaten naar Wenen, je doet nieuwe vriendschappen op, ontdekt de stad en probeert te ontdekken wie El Mentiroso is. Op zondag, voordat je terug naar Nederland vliegt, wordt bekend gemaakt of jij de winnaar bent!

De winnaar behaalt tijdens de testen het snelst de meeste punten en gaat er met de verdiende pot vandoor (mogelijk tot € 60,-). Met de winnaar, wordt dus ook El Mentiroso ontmaskerd.
Als El Mentiroso speel je dit spel niet alleen omdat je ervan houdt om mensen te misleiden, maar ook strijd je voor een Weens project naar keuze waaraan het ‘niet verdiende geld’ wordt gedoneerd. Help je er ook de lokale bevolking nog mee!

Spelweekend El Mentiroso Wenen SchönbrunnVraag het inschrijfformulier op via info@dodokspelreizen.nl en zorg dat JIJ één van de deelnemers bent van dit unieke spelweekend. Voorlopig is deze reis alleen op aanvraag te boeken.

Voor € 499,- boek je dit onvergetelijke spelweekend, met gegarandeerd vertrek bij aanmelding van zes kandidaten.

Daarbij is inclusief: de vlucht met handbagage, het vervoer, het verblijf in een gedeelde kamer, het ontbijt, alle spellen, alle excursies en de daarbij behorende entreegelden, Nederlands sprekende gids en spelleider. Kosten voor de lunches, diners en drankjes zijn niet inbegrepen.

Dit weekend staat bekend om list en bedrog, maar ook om nieuwe vriendschappen!

Durf jij dit spelweekend aan?

 

Spelreis El Mentiroso Wenen boeken

Ga voor het boeken van de spelreis El Mentiroso Wenen snel door naar onze contactpagina!

 

Wil je liever verder en langer weg? Bekijk de Nicaragua of Gambia spelreis!

El Mentiroso Mol